Welkom op onze website

GRATIS VERZENDING vanaf € 30,-

Mykko is al jarenlang een betrouwbare partner van jonge vaders en moeders en probeert telkens weer producten te ontwikkelen die ouders een handje helpen bij het grootbrengen van hun baby’s en jonge kinderen. Daarbij wordt de rol van de vader niet vergeten!

Het assortiment van Mykko omvat inmiddels een groot aantal producten op het gebied van gezondheidszorg, voeding, verzorging, hygiëne en veiligheid voor kinderen. Introducties van nieuwe producten worden altijd ondersteund door middel van brochures, folders, website en advertenties, zowel richting vakhandel als in consumentenbladen.

Kwaliteits babyproducten

Baby’s en kinderen zijn een kwetsbare doelgroep. Mykko neemt alleen producten in haar assortiment op die conform de Europese veiligheidsnormen zijn ontwikkeld.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze producten zijn conform aan de Europese veiligheidsnormen en worden van de beste materialen gemaakt. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, blijft een correcte prijs/kwaliteitverhouding bij Mykko een prioriteit. We staan bekend om een snelle en correcte service na verkoop, iets wat door de winkels en consumenten erg op prijs wordt gesteld.

Download onze brochure:

 

Mykko is lid van Febab (Federatie van Belgische Babygroothandelaren) en VBKV (Vereniging voor het Baby- en Kleutervak, Nederland).