Een baby draagzak om met je baby op stap te gaan!

Mykko_baby_draagzak_2Een baby draagzak is de ideale manier om samen met je baby op stap te gaan of gewoon thuis huishoudelijke taken te verrichten zonder je zorgen te maken over je baby. Met een baby draagzak kan je jouw baby namelijk gewoon op je buik dragen en overal meenemen: handig voor de ouders en comfortabel voor de baby!

Mykko baby draagzak 1Waarom voor een baby draagzak kiezen?

Een baby draagzak heeft tal van interessante voordelen. Ten eerste zorgt een baby draagzak ervoor dat je baby in contact komt met de lichaamswarmte van de ouder. Een baby die dicht op de buik gedragen wordt, hoort ook de geruststellende stem en de hartslag van de ouder, en wordt vertrouwd met de lichaamsgeur van de ouder.

Ten tweede toonde onderzoek aan dat baby’s in een draagzak minder huilen. Baby’s kunnen in een draagzak namelijk op een natuurlijke manier deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van de ouder. De baby krijgt op die manier heel wat te zien en te horen, wat de psychosociale ontwikkeling bevordert. Als de baby moe wordt kan hij veilig zijn oogjes sluiten en slapen tegen de borst van de drager.

Daarnaast draagt een baby buikdrager ook bij aan fysieke ontwikkeling van de baby. De baby neemt in een draagzak namelijk een kikkerhouding aan, met opgetrokken beentjes rond de heupen van de drager. Op die manier wordt de ronde vorm van de ruggengraat gerespecteerd en kunnen de heupjes van de baby zich goed ontwikkelen.

Tenslotte is de baby draagzak niet alleen voor baby’s, maar ook voor de ouders erg comfortabel. Je wordt namelijk veel mobieler en de bewegingsvrijheid neemt enorm toe. Je hoeft niet meer met buggy’s te sukkelen op trappen en je kan huishoudelijke taken doen terwijl je baby dichtbij jou is.

De buikdrager van Mykko

De buikdrager van Mykko werd vervaardigd met een ademende stof, waardoor een optimale ventilatie mogelijk is voor de baby en de drager. De baby draagzak van Mykko is bovendien uiterst praktisch en comfortabel. De heupband en schouderriemen zitten in drie klikken vast, de heupband is eenvoudig verstelbaar, terwijl de schouderriemen extra zacht zijn, waardoor de baby draagzak gemakkelijk te dragen is.

De Mykko buikdrager is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 kilo en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestel je baby draagzak bij Mykko

Mykko is een babywinkel met heel wat ervaring en neemt enkel de beste babyproducten op in haar assortiment. Onze baby draagzakken zijn dan ook van superieure kwaliteit en bieden je baby alle veiligheid en comfort.

Bestel de baby draagzaak online op de MYKKO webshop.
Of kom langs in één van de Mykko verkooppunten,

Posted in Onderweg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*